Upgraded Life
Summit 2020

Optimalizáld a hétköznapokat, emeld a fizikai- és mentális teljesítőképességedet egy következő szintre.

Biohacking

Biohacking

A biohacking az emberi teljesítőképesség, az egészség és a közérzet optimalizálásáról szól, felhasználva a legújabb kutatások eredményét, a legmodernebb technológiákat, a top szakemberek tapasztalatait és az adatközpontú kísérletezést saját biológiádon.
Ezt a rendszer szintű technikát egyre növekvő mértékben alkalmazzák szakemberek és hétköznapi emberek egyaránt. Tapasztald meg, hol van a teljesítőképességed határa! Az életed minősége és hossza rajtad múlik, az egészséged, a fizikai és mentális jólléted a te kezedben van.
A biohacking, mint közösség összehozza a hasonló gondolkodású embereket, akik elkötelezettjei az optimalizált élet és emberi teljesítmény potenciáljának a kitágításában a biohacking és önmagunk megismerésén keresztül.

Test

A test szerepe a magas energiaszint, vitalitás, a jobb életminőség és hosszabb élettartam elérésében.

Elme

Használd ki elméd potenciálját! Légy koncentrált, javíts mentális hozzáállásodon!

Környezet

Tanuld meg befolyásolni a környezeti hatásokat, fordítsd a saját hasznodra és légy az evolúció nyertese.

A biohacker célja, hogy hatékonyabb legyen a munkájában, gyorsabban gondolkozzon és jobban éljen.

Az Upgraded Life Summit 2020 felvonultatja a szakma leghitelesebb képviselőit, bemutatja az általuk tesztelt és alkalmazott módszereket, amelyekkel te magad is hihetetlen eredményekre leszel képes életminőséged javításában.

Csatlakozz ennek a két napnak a top előadóihoz, mersterkurzusaihoz, gyakorlati előadásokhoz, biohacking termék expohoz, upgradelt – az optimális működésünket támogató – ételekhez, innovatív kiállítókhoz, produktivitás-, technológia- és wellbeing, vagyis jó közérzetet támogató szakértőkhöz, a mozgalom úttörőihez..

Tapasztald meg, hol van a teljesítőképességed határa!

Az életed minősége és hossza rajtad múlik, az egészséged, a fizikai és mentális jólléted most a te kezedben van.

Test

Test

Alvás és regeneráció

Az alvás nélkülözhetetlen az emberek számára, és meghatározó a teljesítményre nézve. Az alvás energiát és erőt ad a nap elindításához.

Alvásunk esetében még a kisebb változtatások is nagy különbségeket okozhatnak, és megadhatják a testnek, amire szüksége van.

Több fázison megyünk keresztül az alvás folyamán. Ezen fázisok során a testben különböző folyamatok zajlanak: regenerálódnak az izmok és a sejtek, feldolgozzuk az információkat, eltávolítjuk a méreganyagokat.

Alvásigényünk egyénenként változik és nagyban függ attól, hogy mennyire vagyunk aktívak a nap folyamán. Átlagosan mindenkinek kb. 7-8 óra alvásra van szüksége éjszakánként, ám valójában nem a mennyiség, hanem az alvás minősége a meghatározó. 6,5 órás alvás is elegendő lehet, ha az optimálisan telik.

Aludj jobban! Optimalizáld az alvásod!

Ismerd meg a cirkadián rendszeredet és a hatékony alvásod építőköveit!

Tanuld meg, hogyan tudsz hatni rájuk – a Summiton módszereket adunk, amivel elérheted, hogy jobban aludj éjjel és jobban teljesíts nappal.

Táplálkozás

Mindannyian egyediek vagyunk: a testünknek és elménknek megfelelő táplálék bevitelt egyénileg kell optimalizálnunk és kialakítanunk.

Miután megérted, hogyan működik a szervezeted, személyre szabott táplálkozást tudsz kialakítani saját magad számára, amely kiegyensúlyoz és egyensúlyban tart.

A megszerzett ismeretekkel nagyon könnyű beazonosítani azokat az ételeket, amelyek energiát vesznek el, és azokat amelyek energiát adnak. Így optimalizálni tudod a tápanyagbevitelt, növeled a teljesítményed és a javítod a közérzeted.

A személyre szabott táplálkozás valódi motivációt jelent az egészségesebb életmódhoz.
Böjt és időben korlátozott étkezés.

A böjtölést az emberiség évezredek óta alkalmazza az erőnlét és a teljesítőképesség javítására. Az időszakos böjtölés, ha rövid, ismétlődő időszakokra lemondunk az evésről. Optimalizálja a szervezetünk működését, ezért fontos, hogy megfelelően tudd alkalmazni és beilleszteni a napi rutinok közé.

A helyesen kivitelezett böjt egyik legnagyobb hozadéka az úgynevezett autofágia. Az autofágia elérésekor megszabadulunk a már haszontalan sejtektől, majd a lebontott elemekből új sejtek jönnek létre.

Elme

Elme

Elme és koncentráció

A koncentráció elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeres legyél a munkádban vagy a sportban. Minden a gondolatokon áll vagy bukik. Ezért annyira fontos tudnod, hogy mit tehetsz a jobb összpontosítás és memóriád javítása érdekében.

A siker kulcsa a mentális teljesítmény. A személyes tapasztalataid alapján is tudod, hogy amikor minden figyelmed egy célra összpontosítod, sikerül megoldanod az adott feladatot. Ez az élmény rendkívül jó, szuper érzés megvalósítani valamit, amit elhatároztál ugyanakkor hihetetlenül nehéz és fárasztó is. Ezért itt az ideje meghackelni!

A mentális teljesítmény elengedhetetlen a célok eléréséhez.

Számos befolyásoló tényező javíthatja a mentális képességet. Ide tartoznak például a közérzet, a testi állapot, a környezet, az alvásminőség és az étrend is.

Az agyad egészsége előfeltétele annak, hogy koncentráltan dolgozhasson.

Kerülj flowba! A biohacking segít abban, hogy ebbe a mély munkafázisba kerülhess, ahol a legtermékenyebb vagy nemkívánatos mellékhatások nélkül.

Légy jelen! A múlt már elmúlt, a jövő pedig még nem jött el. A jelen pillanatban képes vagy változtatni, hogy a jövőben még jobb legyél!

Annak érdekében, hogy koncentráltabb legyél, összpontosítani tudj, és az agyad teljesítőképességét használd és élvezd, meg kell adnod azt, amire az agynak szüksége van: az energiát és a regeneráció lehetőségét.

Vitalitás és energia

Az élet minden másodpercében szükség van energiára. Energia kell ahhoz, hogy mozogj és gondolkozz. Kijelenthetjük, hogy a minket körülvevő minden élőlény számára alapvető az energia.
Ahol energia van, ott az élet és ahol élet van, ott az energia.

Biokémiai szempontból az energia a tüzelőanyag, amelyre minden nap szükséged van, és amely segít abban, hogy előre juss.

Ez a szükséges energia az egész testben, sejtek milliárdjában vagy pontosabban a mitokondriumban jön létre.

A mitokondriumok a sejtjeink legkisebb alkotóelemei. Minél jobb a mitokondriumok működése, annál több energiát tudnak előállítani, így lesz a hatékonyságod optimális és így leszel egészséges.

Az emberi agy energiaigénye: agyunk nem csupán testi funkcióink nagy részét szabályozza, hanem az érzelmeket és a koncentrációt is. Emiatt rengeteg energiára van szüksége. Bár az agy csak a testtömeg 2-3 %-át teszi ki, átlag feletti energiamennyiséget igényel.

Többféle módon növelheted az energiaszinted és találhatsz rá a neked leginkább optimális verzióra. Az energiaszint növelhető fizikai mozgással, hidegterápiával, szaunázással, megfelelő táplálkozással, táplálék kiegészítőkkel, megfelelő alvással és regenerációval.

A biohacking abban segít, hogy megtaláld a neked megfelelő módszereket és a legtöbbet hozd ki a napodból.

Hozd ki a legtöbbet a napodból!

Környezet

Környezet

Közérzet

Sokak számára a boldogság állapota azt a szubjektív érzést jelenti, mint például a siker. Valójában a boldogság attól függ, hogy hogyan és mivé formálod az életed.

Fontos és érdekes, hogy a boldogság is kémiai folyamat. Három különösen lényeges neurotranszmitter van, amelyek az agyban boldogság érzetét idézik elő: a dopamin , a szerotonin és az oxitocin. Plusz egy személyre szabott koktél: az endorfinok.

Mindezek együtt létrehozzák a boldogság állapotát, és biztosítják az elégedettség érzését.

Ennek a boldogságnak a hossza vagy minősége attól függ, hogy mi okozza a pozitív érzéseket.

Dopamin – A szexuális vagy anyagi jutalmak, mint például a pénz, aktiválják a jutalmazási rendszert, de rövid életűek, újra és újra meg kell ismételni.

Agykéreg bizonyos területei – A jutalom más formái, mint például a barátság vagy a munkahelyi elismerés, hosszabb távú boldogságot aktiválnak.

A közösségben való harmonikus létezés éppúgy hozzájárul az ember mentális és fizikális jóllétéhez, mint egyéb környezeti hatások.

Szerotonin a wellness hormon – képződéséhez a D-vitamin járul hozzá. Ez a nap vitamin, amely a téli időszakok folyamán megfelelő táplálkozással pótolható.

A elme és a stressz nem elválaszthatóak!

Jó stressz: A kortizol és az adrenalin hormonok ideiglenesen hatékonyabbá teszik a szervezetet, minden erőt mozgósítanak a feladat lehető legjobb elvégzéséhez. Jóból is megárt a sok: a kortizol folyamatos termelődése negatív egészségügyi következményekkel jár.

A gondolataid megváltoztatása, az elméd lecsendesítése egyaránt segítenek abban, hogy a stressz hatásait az előnyödre fordíthasd. Aki képes az elméjére hatni, az képes a stressz szintjét is kezelni.

A második agy: az emésztőrendszer

Az emberi testen belül az agy és az emésztőrendszer folyamatosan kommunikál egymással.

Immunrendszer, hangulat, boldogság – optimalizáld a közérzeted a biohacking eszköztárával!

Technológia és mérhetőség

Az élet minden másodpercében szükség van energiára. Energia kell ahhoz, hogy mozogj és gondolkozz. Kijelenthetjük, hogy a minket körülvevő minden élőlény számára alapvető az energia.
Tudományon keresztül a természethez

Amikor diétázol – mérsz, amikor az alvásodon akarsz javítani – mérsz, amikor sportolsz – méred a teljesítményed. Fontos a mérés, ha optimalizálni szeretnél.

A technológia fejlődésével olyan kalkulációs képességre teszünk szert, amelyek egyre határtalanabb lehetőségeket nyitnak meg előttünk. A méréshez mérőeszközökre van szükségünk.

A tudatos mérések beépítik a technológiát és az adatgyűjtést a mindennapi életbe, azzal a céllal, hogy segítsék a fizikai, mentális teljesítmény javítása érdekében hozott döntéseinket.

A találgatásoktól eljutottunk a mérésig és így az optimalizációs lehetőségekig.

A pontosság iránti emberi szükséglet hajt minket előre.

A mérésen keresztül megérthetjük helyünket a világegyetemben, testünk és elménk működését.

A biohacking segít abban, hogy lekövesd az alvásod és javíts rajta, szükséges, hogy mérd a ketonszinted, ha ketogén diétát folytatsz, hogy mérd a fizikai teljesítőképességed, mérd a koncentrációd, a memóriád.

Tűzd ki a célod, végezz megfigyelést, határozd meg, hogy mit mérsz a cél érdekében, változtass és értékelj!

Optimalizálni szeretnél? MÉRJ, VÁLTOZTASS, ISMÉTELD

Önmagad lekövetése, mérése és elemzése segít az egészséged megőrzésében és a természetes teljesítőképességed optimalizálásában.

Számtalan eszköz áll majd rendelkezésedre a Summiton, melyeket kipróbálva számszerűen láthatod, milyen állapotban van a tested.

Itt a helyed, ha szeretnéd megtudni, hogyan húzhatod csúcsra a tested és elméd egyszerre egy hosszabb és minőségibb életért! Ezért is érdemes ott lenned, mert ez nem csak egy egyszerű konferencia lesz.

A mindennapos szokásaidon múlik az életed minősége.

Válts egy magasabb szintre!

Miért érdemes részt venned az Upgraded Life Summiton?

Tanulj és inspirálódj a legjobbaktól
Ez a legjobb hely, hogy a biohacking, a mozgás, a táplálkozás és orvosi kutatások tapasztalatait egy helyen megismerd. Tanulj ezen területek szakértőitől és kapj választ kérdéseidre.
Találkozz hasonló gondolkodású emberekkel
Azonos kihívásokkal és célokkal rendelkező társakat találni a kulcs, hogy közösségben érezd magad. Az Upgraded Life Summit egy remek kapcsolatépítő lehetőség is egyben, hogy a hasonló gondolkodású emberekkel vedd magad körbe.
Saját egészségedbe fektetni a legjobb üzlet
Ezen a két napon új ismeretekre tehetsz szert, elsajátíthatsz olyan technikákat és tapasztalatokat, melyek segítenek mélyebben megismerni a testedet. Ez pedig erős alapot ad, hogy az egészségedet egy magasabb szintre emeld.
Szakértőkkel találkozhatsz
Alvás, légzés, táplálkozás, regeneráció és még sok biohackinget érintő terület szakembereivel találkozhatsz most ezen a hétvégén. Olyan termékeket, technikai eszközöket ismerhetsz meg, próbálhatsz ki, melyeket ők is alkalmaznak nap mint nap. Szerezd be most az információkat a szakma legjobbjaitól és hozd létre önmagad egy jobb verzióját!

Gyakran Ismételt Kérdések

Jegyek

Super Early Bird

YYYY. MM. DD-ig

Early Bird

YYYY. MM. DD-ig

Normál

YYYY. MM. DD-ig

Jegy az 1. napra

2020. október 3.

24.990 Ft

Jegy a 2. napra

2020. október 4.

24.990 Ft

2 napos jegy

2020. október 3-4.

39.990 Ft